De Computer Specialist

Medion


WIJ ZIJN MEDION.

We houden van technologie, we ademen service, we denken innovatief.

Wij zijn MEDION!

Wij zijn een modern bedrijf uit Duitsland met een internationale focus en een duidelijke missie: Wij maken geavanceerde producten en diensten beschikbaar voor iedereen. Tegen een eerlijke prijs en niet alleen morgen, maar vandaag. Dit alles komt uit één hand - omdat we onze producten zelf plannen, ontwikkelen, ontwerpen, verpakken en distribueren.

Wij staan voor slimme multimediaproducten, telecomdiensten en elektronische accessoires met een uitstekende prijs-prestatieverhouding en een uitgebreide dienst na verkoop. Als onderdeel van de Lenovo Group bieden we producten aan in verschillende sectoren en hebben we wereldwijd miljoenen tevreden klanten. Daar zijn we trots op en we werken elke dag samen om dat zo te houden. We zijn altijd op zoek naar nieuwe oplossingen, nieuwe trends en producten die het leven van mensen gemakkelijker, comfortabeler of gewoon mooier maken.

TOPKWALITEIT VOOR EEN LAGE PRIJS

We zijn altijd op zoek naar nieuwe oplossingen, nieuwe trends en producten die het leven van mensen gemakkelijker en handiger maken. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1983 is onze kerncompetentie de ontwikkeling en verkoop van computer- en multimediaproducten zoals notebooks, pc-systemen, tablets en randapparatuur. Consumentenelektronica zoals LCD-televisies, internetradio's en Bluetooth-luidsprekers, evenals huishoudelijke en gezondheidsproducten zijn andere gebieden waarin we tientallen jaren ervaring hebben. Veel van onze producten zijn vandaag de dag al slim. Onze producten worden vervaardigd volgens de strengste kwaliteitseisen en voldoen aan de nieuwste technologische normen.

DIT ZEGGEN ANDEREN

We zijn trots op onze producten en diensten en zijn daarom blij met awards die bevestigen dat we letterlijk uitstekend werk leveren. Bij MEDION hechten we veel waarde aan het aanbieden van moderne technologie tegen eerlijke prijzen. Maar we vinden het net zo belangrijk dat onze producten er ook echt goed uitzien.

Daarom zijn we des te meer verheugd over de talrijke nationale en internationale designprijzen voor onze producten. We ontvangen ook regelmatig onderscheidingen voor onze uitstekende service, en verschillende test- en prijs-kwaliteitszegels voor onze innovatieve producten.

VOORBEELDIGE SERVICE? MAAR NATUURLIJK!

Bij MEDION willen we innovatieve elektronische producten aanbieden tegen een eerlijke prijs. Met dit principe maken we al tientallen jaren miljoenen kopers gelukkig, zowel nationaal als internationaal. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de ervaring met onze producten van begin tot eind positief is - of het nu gaat om grote of particuliere klanten. Onze deskundige klantenservice staat 365 dagen per jaar klaar om vragen te beantwoorden.

Voor ons eindigt de klantrelatie niet bij de aankoop. Perfecte service is bijzonder belangrijk voor ons. Als een probleem niet telefonisch of per e-mail kan worden opgelost, neemt onze reparatieservice het over - snel en efficiënt. Met onze MEDION Community en onze MEDION Service App heb je nog meer innovatieve manieren om snel hulp te krijgen.

MEDION EN ZIJN PARTNERS

Niet alle stappen van de “waardeketen” worden door ons alleen uitgevoerd. In een modern bedrijf vertrouwen we op ons grote netwerk van betrouwbare internationale partners - met velen van hen onderhouden we al jaren uitstekende relaties. Hierdoor kunnen we flexibel reageren op de individuele wensen van onze klanten en hen altijd het perfecte product aanbieden. In samenwerking met onze partners en op basis van onze gezamenlijke ontwikkelingservaring creëren we het optimale product tegen de best mogelijke prijs.

We bieden onze nationale en internationale handelspartners een concept dat al vele jaren beproefd is en voortdurend verder ontwikkeld wordt: van het productidee tot de klantenservice verzorgen we het hele proces voor onze key accounts. Dankzij onze jarenlange ervaring implementeren we deze oplossingen extreem snel voor de massamarkt en bieden we zo een service die uniek is in deze vorm.

Zoek een winkel bij u in de buurt