De Computer Specialist

Kyocera


Kyocera.

 

 

Kyocera is een Japans merk dat voornamelijk printers voor kantoor produceert. Een Kyocera printer is daarom vrijwel altijd een laserprinter. Een voorbeeld hiervan is de Kyocera Ecosys lijn. Dit is een printerlijn met snelle laserprinters voor klein en middelgroot kantoor. Deze lijn bestaat uit zowel Kyocera kleurenprinters als zwart-wit printers, afhankelijk van je behoefte. Kies een Kyocera all-in-one printer, zoals de Kyocera Ecosys M5526cdw, als je ook wilt scannen, kopiëren en faxen.

 

KYOCERA Document Solutions Nederland streeft naar 100% klanttevredenheid door het leveren van betrouwbare, kwalitatieve document- en informatiemanagementoplossingen.

KYOCERA Document Solutions Nederland kiest ervoor om haar oplossingen door middel van een landelijk netwerk van professionele KYOCERA business partners en ondersteunt door de specialisten van KYOCERA Document Solutions Nederland in de markt te zetten.

Kyocera beschouwt onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om te streven naar een economisch en sociaal evenwicht door het verschaffen van werk, het investeren in de persoonlijke groei van haar medewerkers, terwijl Kyocera het milieu beschermt en actief deelneemt aan de lokale gemeenschappen waarin zij werken.

Kijk ook op de extra product info pagina van Kyocera

 

De producten

•          Printing supplies

•          Printer / plotter / copier

•          Spare part printer

Zoek een winkel bij u in de buurt