De Computer Specialist

Iiyama


Een van ‘s werelds toonaangevende fabrikanten van computer monitoren. Efficiëntie, prestaties, betrouwbaarheid en comfort voor de gebruiker zijn de basis tot de ontwikkeling van iiyama producten.

 

CONSEQUENTE ONTWIKKELING VAN PRODUCTEN VAN HOGE KWALITEIT

 

Ons succes hebben we bereikt door de consequente ontwikkeling aan kwaliteit van het product en vervolgens deze aan te bieden tegen een betaalbare prijs.

 

Vanaf de eerste dag lag de nadruk niet op massaproductie, maar om het menselijke element in alle stadia van het productieproces toe te passen. Deze filosofie staan nog steeds centraal bij alles wat iiyama creëert en onze product ontwikkeling is gebaseerd op het concept van gebruiksvriendelijkheid.

 

Gebruikmaken van de meest up-to-date technologie is inmiddels ook een essentieel onderdeel van ons productieproces en de geconsolideerde inkoop heeft ervoor gezorgd dat we onze concurrentiepositie zonder verlies aan kwaliteit of functies behouden.

 

Efficiëntie, prestatie, betrouwbaarheid en comfort voor de gebruiker zijn de belangrijkste factoren voor de ontwikkeling van nieuwe iiyama producten. Nieuwe producten worden niet eerder geïntroduceerd, voordat we er zeker van zijn dat ze een reëel voordeel bieden voor de gebruiker en passen in onze prijs/prestatie beleid.

Zoek een winkel bij u in de buurt