De Computer Specialist

Erazer


ERAZER® DE ULTIEME GAME-ERVARING

Het merk ERAZER omvat laptops, gaming pc's en accessoires die speciaal zijn ontworpen voor gamers. Het assortiment varieert van eenvoudig tot geavanceerd. Onze producten zijn uitgerust met de nieuwste technologie en bieden maximale kracht om aan je behoeften te voldoen. We doen ons best om je altijd de krachtigste producten te bieden tegen een voordelige prijs!

Onze top Series X laptops zijn ideaal voor de meest veeleisende gamers. Ze zijn compromisloos als het op prestaties aankomt en blijven de grenzen van gaming verleggen. Onze producten, met hun elegante uiterlijk, zitten boordevol technologie. Ze bevatten de nieuwste innovaties van onze partners (Intel®, Nvidia, Cherry en Nahimic) en nooit eerder vertoonde exclusieve technologieën, zoals ons externe koelsysteem voor de Beast X40. Onze series P en E zijn ontworpen voor alle gamers, ongeacht budget, die niet willen inleveren op prestaties.

Onze gaming-pc's worden zorgvuldig geassembleerd in Duitsland en bevatten alleen eersteklas componenten (Intel®, AMD, Nvidia, Fury, Aorus, Alphacool, Gigabyte, enzovoort) in een Inwin-chassis dat speciaal is ontworpen voor ERAZER.

BUITENAARDSE TECHNOLOGIE

De ERAZER® Lady komt van een andere planeet, een planeet die qua technologie ver vooruit is op de onze. Ze heeft haar planeet verlaten om ons de superieure, technologische kennis van haar beschaving te brengen. Ze waakt over de wetenschap. Alle technologieën die ze heeft ontwikkeld, zijn gemarkeerd met een bliksemschicht, de hoogste onderscheiding van haar volk. Deze bliksemschicht is het onmiskenbare teken van de unieke kracht en het avant-gardistische ontwerp die elk ERAZER® systeem kenmerken.

KWALITEIT EN PRODUCTTESTEN

Onze producten worden onderworpen aan de strengste tests, vooral extreme mechanische tests en strenge technologische beoordelingen, om hun betrouwbaarheid en levensduur te garanderen.

Als bekend Duits IT-merk zitten Duitse kwaliteit en techniek in ons DNA! Ons streven naar ultieme prestaties en betrouwbaarheid stelt ons in staat om te vertrouwen op de nieuwste componenten en technologieën die door onze partners zijn ontwikkeld.

Onze ERAZER® producten worden regelmatig geprezen in de vakpers: 

Tweakers.net; IGN.nl, ID.nl enzovoort.

ONTWORPEN OM TE VOLDOEN AAN DE BEHOEFTEN VAN GAMERS VAN VANDAAG

De processor is zowel het hart als het brein van onze gamesystemen. Onze gamers verdienen het allerbeste; daarom biedt ERAZER® de nieuwste generatie Intel® Core™ i5-, Intel® Core™ i7- of Intel® Core™ i9-processoren.

Profiteer van de nieuwste versie van Intels krachtige hybride architectuur voor ongeëvenaarde prestaties en de perfecte game-ervaring.

De 14ᵉ generatie Intel® Core™ processoren bieden het meest complete platform om de gamingtechnologieën te gebruiken die je verkiest. Ondersteuning voor DDR4 en DDR5 geeft je de keuze in geheugenconfiguratie, en de Intel® Killer™ Wi-Fi 6/6E (Gig+) zorgt voor een snelle verbinding zonder interferentie.

HIGH DEFINITION GRAPHICS VOOR JE GAME

NVIDIA® grafische kaarten, geïntegreerd in onze ERAZER® laptops en gaming pc's, bieden je ongeëvenaarde graphics. De NVIDIA® GeForce RTX™ Series 40 biedt gamers extreme snelheden. Deze GPU's zijn gebaseerd op de zeer efficiënte NVIDIA Lovelace-architectuur en vertegenwoordigen een aanzienlijke vooruitgang in prestaties en AI-geoptimaliseerde grafische mogelijkheden. Duik in ultra-realistische virtuele werelden dankzij ray tracing en een extreem hoge framerate met een zeer lage latentie voor grafische rendering.

DLSS, een revolutionaire innovatie in grafische rendering op basis van AI, verbetert de gameprestaties aanzienlijk. DLSS 3, geoptimaliseerd door vierde-generatie tensor processing units en de GPU GeForce RTX Series 40 optische vermogensversneller, maakt gebruik van AI om extra hoogwaardige beelden te genereren.

HOOGWAARDIGE COMPONENTEN VAN TOONAANGEVENDE MERKEN

We willen dat je ERAZER® gaming PC of laptop optimaal functioneert en uiterst betrouwbaar is. Daarom selecteren we de componenten die we in onze computers gebruiken met de grootste zorg.

Geheugen, harde schijven, SDD-schijven, moederborden, processors en grafische kaarten, maar ook behuizingen en randapparatuur worden zorgvuldig door ons geselecteerd, speciaal voor gamers. Elk onderdeel dat we selecteren moet optimale kracht, kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen. Zo kunnen we een vlekkeloze uitvoering in hoge resolutie garanderen van de nieuwste populaire games op de laptops en pc's uit ons ERAZER®-assortiment.

We gebruiken alleen de allerbeste processors, grafische kaarten en componenten in onze computers. Daarom werken we uitsluitend met geselecteerde partners: Intel®, AMD, Nvidia, Fury, Aorus, Alphacool, Gigabyte, enzovoort.

Zoek een winkel bij u in de buurt