De Computer Specialist

Dynabook


Dynabook

Wij zijn Dynabook. We zijn een dynamisch, ondernemend nieuw bedrijf, gebouwd op de fundamenten van ons prachtige Toshiba-erfgoed.

 

Als marktleider introduceerde Toshiba ‘s werelds eerste laptopcomputer, de T1100 in 1985, en vervolgens ook ‘s werelds eerste notebookcomputer, de Dynabook J-3100 SS001 in 1989.

 

Deze twee draagbare computerinnovaties stelden mensen in staat veilig te werken waar ze maar wilden en waren bepalend voor de mobiele computermarkt van nu. Sindsdien heeft Toshiba altijd bekroonde, innovatieve producten en diensten geleverd door de nieuwste technologie en design te integreren en uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid te bieden.

 

Sharp Corporation nam 80,1% van Toshiba’s computerbedrijfstak over in oktober 2018 en vanaf 1 april 2019 staat dit bedrijf wereldwijd bekend als ‘dynabook’. Op 4 augustus 2020 verwierf Sharp Corporation de resterende 19,9% van de aandelen.

 

Ons merk is meer dan een naam of een logo, het is de belichaming van onze cultuur en onze waarden. Deze blijven consistent en sterk in Dynabook Europe via onze zeer bekwame en deskundige mensen, onze bekroonde producten, onze obsessie met kwaliteit, veiligheid en innovatie, en onze nadruk op vertrouwen en het opbouwen van langdurige samenwerkingsverbanden.

Zoek een winkel bij u in de buurt