De Computer Specialist

Product: Transparant Scherm Monitorarm

Typenummer: NS-PLXPROTECT2


adviesprijs:

nu: 139,95


Merk

Type

Min. beeldformaat

Max. beeldformaat

Min. draagvermogen

Max. draagvermogen

Schermen

VESA minimaal

VESA maximaal

Breedte

Diepte

Hoogte:

Hoogteverstelling

Kleur

Garantie

Newstar

NS-PLXPROTECT 2 

22 inch

27 inch

0 kg

0 kg

2

100x100

100x100

139 cm

0.3 cm

74 cm

Manual

Transparant

5 jaar


Newstar Transparant Scherm t.b.v. 1 Flat Screen Monitorarm NS-PLXPROTECT2. Eenvoudig op bureausteun te monteren. Beweegt mee met de flat screen. Biedt afstandsbescherming op de werkvloer. Transparant acrylaat. Afmeting b 139 cm x h 74 cm. Dikte 0.3 cm.

NewStar introduceert een slimme nieuwe oplossing voor de nieuwe manier van werken; de NS-PLXPROTECT serie. Sinds de Covid-19 pandemie is de samenleving veranderd en worden nieuwe maatregelen getroffen om zo veilig mogelijk te kunnen (samen-)werken in deze 1,5/ 2-meter maatschappij. 

De NS-PLXPROTECT producten bieden gebruikers de mogelijkheid om hun werkplek/ flat screen af te bakenen, een extra zekerheid te creëren en tevens meer afstand tot anderen te bewerkstelligen. De NS-PLXPROTECT1 (t.b.v. 1 monitor) en de NS-PLXPROTECT2 (t.b.v. 2 monitoren) hoeven niet aan het bureau of plafond bevestigd te worden, maar kunnen eenvoudig op een bureausteun worden geplaatst en bewegen mee met de flat screen en het in hoogte verstelbare bureau. Het scherm neemt, in tegenstelling tot alternatieve oplossingen, geen extra ruimte in op het bureau. Daarnaast kan het scherm gebruikt worden als memoboard, om met een whiteboard marker op te schrijven. De NS-PLXPROTECT producten zijn zeer gebruiksvriendelijk, makkelijk te installeren en eenvoudig te reinigen.

De NS-PLXPROTECT2 is 140 cm breed x 74 cm hoog en is voorzien van sleuven voor een VESA gatenpatroon van 100x100 mm t.b.v. de bevestiging van 2 flat screens tussen 22” en 27”. Het scherm is gemaakt van 100% transparant acrylaat om een ruimtelijk gevoel te waarborgen en is voorzien van afgeronde hoeken. Het scherm is voorzien van 2 bevestigingspunten, zodat deze in hoogte verstelbaar is t.o.v. de monitor. Doordat de NS-PLXPROTECT2 bevestigd is tussen de flat screens en de bureausteun, beweegt het scherm mee wanneer de monitors en de zit-sta werkplek in hoogte worden versteld. Tevens kunnen de flat screens horizontaal naar elkaar toe geschoven worden t.b.v. een optimale afstelling. De NS-PLXPROTECT2 is te bevestigen op 2 losse armen, gas-geveerde armen, een crossbar en/ of een dubbele monitorarm.


Zoek een winkel bij u in de buurt