De Computer Specialist

Product: Software

Typenummer: Microsoft 365 Family


adviesprijs: 99,-

nu: 89,10


Licentietype

Aantal jaar

Aantal licenties

Aantal PC’s

Levermethode

Editie

Softwaretype

Taalversie

Abonnement

1 jaar

6 gebruiker(s)

6 PC(‘s)

Directe download

Familie

Kantoor

Nederlands


Microsoft 365 Family (jaarabonnement voor maximaal 6 personen)

 

Dit is een ideale oplossing voor gezinnen die alle Office-programma’s op maximaal zes pc’s of Macs, plus cloud services.

 

Jouw gepersonaliseerde Office-ervaring

 

Meld je aan bij Microsoft Account om de nieuwste versies van Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher en Access naar wens in te stellen. Ervaar Office op je pc, Mac, Windows-tablet en andere bepaalde apparaten. Je kunt documenten online opslaan, bewerken en delen met een extra opslagcapaciteit van 20 GB op SkyDrive. Ook kun je onderweg Office on Demand gebruiken om volledige versies van Office-programma’s te streamen naar een pc.

 

Eenvoudig delen

 

Deel documenten en bewerkingen gemakkelijker wanneer je met anderen samenwerkt. Structureer je huishouden met e-mail, planningen en takenlijsten van Outlook. Gebruik OneNote voor het maken van notities, opzetten van schema’s en het delen van notities en informatie. Bovendien houd je contact dankzij 60 gratis Skype-belminuten per maand naar telefoons in meer dan 40 landen.

 

Ideeën vormgeven in prachtige documenten

 

Bespaar tijd in het startscherm met fraaie sjablonen. De gestroomlijnde interface geeft je een heldere kijk op je werk. Leg jouw ideeën vast met het toetsenbord, een pen of een aanraakscherm. Sleep bovendien afbeeldingen, video’s en online media naar je projecten. De inhoud van PDF-bestanden kun je direct naar Word kopiëren, of maak een PowerPoint-presentatie voor een breedbeeldscherm.

 

Kenmerken:

 

Abonnement van 12 maanden voor maximaal zes personen

1 TB aan OneDrive-cloudopslag per persoon

Premium-versies van Word, Excel, PowerPoint, OneNote en Outlook (Publisher en Access zijn alleen voor de pc beschikbaar)

Te gebruiken op meerdere Macs/pc’s, iPhones en iPads

Online samenwerken aan documenten

Premium-ondersteuning via chat of telefonisch met experts van Microsoft

Je ontvangt de activeringscode via je mailadres voor de installatie van het product, dus je hebt geen cd of dvd nodig


Zoek een winkel bij u in de buurt