De Computer Specialist

Product: Beveiligings buiten camera

Typenummer: IPC-B26EP


adviesprijs: 119,99

nu: 107,99


Afmetingen

Garantie

Indoor / Outdoor

Draadloos (WiFi)

Resolutie

Nachtzicht (IR)

POE support

ONVIF

Bewegen & kantelen (PT)

#X -optical zoom

Compressie

Audio

Lens

Horiz.-beeldhoek

WDR

NAS Ondersteuning

P2P (Plug and Play)

Kenteken herkenning

Email bij beweging

SD-kaart functie

Smartphone & tablet support

Mobiele APP

77 x 77 x 71.5mm

3 jaar

Indoor / outdoor

Ja, 2.4Ghz

2.0 MP

Ja

Nee

Ja

Nee

Nee

H.265, H.264

2 weg audio (mic+speaker)

2.8 mm

110°

Nee

n/a

Ja

Nee

Ja

Nee

Ja

Dahua IMOU app


IMOU Beveiligings buiten camera IPC-B26EP. Losse camera. 2.8 mm vaste lens, beeldhoek 110º. IR nachtzicht 10 meter. Wi-Fi support 2.4Ghz (2 x 2 MIMO) USB opslag via het basisstation (tot 2TB) Losse camera voor uitbreiding IMOU Cell Pro B26EP Single Kit.

IMOU B26EP Extra camera voor kit. 100% draadloos om te monitoren waar u maar wilt 
Draadloos | 1080P | Oplaadbare batterij | PIR-detectie | Nachtzicht | IP65 weerbestendig | Cloud

Met de oplaadbare batterij en verbonden via Wi-Fi, kan de Cell Pro overal worden geplaatst waar u maar wilt. Het weerbestendige ontwerp van IP65 maakt het gemakkelijk om uw huis in de gaten te houden, binnen of buiten, bij regen of zonneschijn. *De batterij gaat 2-4 maanden mee als deze eenmaal is opgeladen. Frequente waarschuwingen kunnen het batterijverbruik versnellen.

De 1080P-sensor en geavanceerde IR bieden heldere video’s zowel overdag als ‘s nachts. De geavanceerde H.265-compressie vermindert de netwerkbandbreedte en opslagruimte en verlengt de levensduur van de batterij.

Wanneer een persoon langs je camera loopt, activeert de lichaamswarmte het alarm. Vervolgens begint de camera met opnemen en ontvangt u een melding.

Beelden kunnen eenvoudig worden opgeslagen en gebruikt via het basisstation of de Cloud. Sluit een USB-schijf aan op het basisstation voor lokale opslag (maximaal 2 TB). Het basisstation kan uw USB formatteren, maak een back-up van uw persoonlijke gegevens voordat u deze voor het eerst gebruikt.

Let op: De installatie van deze camera is zeer eenvoudig en mogelijk via Wi-Fi en de IMOU app. Het beheren van meer uitgebreide instellingen is mogelijk via de Dahua Config Tool en SmartPSS PC applicatie

Basisstation vereist, werkt niet standalone


Zoek een winkel bij u in de buurt