De Computer Specialist

Product: Slimme stekker

Typenummer: HBSS-0109


adviesprijs:

nu: 24,99


Merk

Typenummer

Breedte product in mm

Hoogte product in mm

Diepte product in mm

Zendprotocol

AC invoer frequentie 

AC invoer voltage 

Op afstand bedienbaar

Smartphone ondersteuning op afstand

Spraakgestuurd

Upgraden van firmware mogelijk

Werkt met Amazon Alexa

Werkt met Google Home

Bediend via Android-apparaten

Bediend via iPhone/iPad

Materiaal behuizing

Hombli

HBSS-0109

46

84

46

Wi-Fi

50 Hz

230 V

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Kunststof


HOMBLI Slimme stekker HBSS-0109. Maak gewone apparaten slim. In- of uitschakelen via de Hombli app of fysieke knop. Bediening op afstand. Inzicht in stroomverbruik met de energiemonitor. Energie besparen met timers en tijdschema’s. 

Met de Hombli slimme stekker maak je in een handomdraai elk elektrische apparaat in huis slimmer. Installeer de slimme stekker eenvoudig via de Wi-Fi verbinding bij je thuis. Bedien de smart plug waar je ook bent met de gratis Hombli app of via stembesturing met Google Assistant en Amazon Alexa.

Eenvoudige installatie en bediening. Eenvoudig te installeren. Deze gebruiksvriendelijke slimme stekker installeer je in een handomdraai! Het enige wat je nodig hebt is de smart plug, een Wi-Fi verbinding en de Hombli app. Steek de slimme stekker in het stopcontact en volg de duidelijke instructies in de app.

Bediening op afstand, waar je ook bent. Met de Hombli app bedien je de smart plug op elk gewenst moment thuis, onderweg en zelfs op vakantie. Schakel apparaten in- of uit, check energieverbruik en maak tijdschema’s via de gebruiksvriendelijke app. Download de app gratis via Google Play of de App Store.


Zoek een winkel bij u in de buurt